maak kennis met ons team

Arend Beekhuis
Verkoopadviseur parketvloeren & meubelen

Margriet Beekhuis
Verkoopmedewerker & interieurstylist

Gert-jan Beekhuis
Meubelmaker, parketteur & verkoopadviseur parketvloeren

Bart Blom
Magazijnmedewerker & bezorger

Rolf hop
Verkoopmedewerker parketvloeren & bezorger

Rolina Muijs
Verkoopmedewerker & interieurstylist

Clara van Zwam
Boekhouding & Personeelszaken

Hoe het begon 

Loods A27 is geboren uit een passie voor hout en mooie meubelen, en dat voel je als je de sfeervolle showroom binnenkomt. Loods A27 wordt gerund door de familie Beekhuis. Vader Arend is al ruim 10 werkzaam in de parket wereld. Moeder Margriet staat regelmatig in de winkel en adviseert over de woonaccessoires en richt huizen in. Zoon Gert-Jan is de alleskunner als meubelmaker, Parker legger en verkoper.

 

Persoonlijke aandacht

U staat bij ons centraal, wij zijn een kleinschalig bedrijf waarbij contact erg belangrijk is. Wij zijn geen reguliere woonwinkel waar je de standaard merken vindt, wel bekende merken zoals Eleonora, Urban Sofa en Label 51. Maar we zijn onafhankelijk en daarmee niet gebonden aan bepaalde leveranciers. Dat betekent dat we vrij zijn om onze spullen zelf in te kopen. We zijn altijd op zoek naar unieke meubelen en woonaccessoires die je niet snel ergens anders zult vinden. Tevens hebben wij verschillende woonprogramma’s van stoer, industrieël tot romantisch & landelijk.

 

Een goede basis 

Dat is wat een mooie vloer in huis is! Wij zijn specialist op het gebied van vloeren. Onze ruime collectie bestaat onder andere uit:

            Traditionele/verouderde parket vloeren
            Historische parket vloeren
            Patroon vloeren: visgraat/Hongaarse punt
            Bourgogne
            Multiplanken/lamel parket
            Laminaat & PVC -vloeren
            Keramisch parket & natuur steen
Parket en trap - renovatie.

Wij bieden advies bij u thuis, afgestemd op uw wensen, daarbij maken wij een vrijblijvende offerte. Door een gratis meting heeft u altijd een scherpe prijs!

 

Maatwerk 

Door onze eigen meubelmakerij, heeft u oneindig veel mogelijkheden. En heeft u de mogelijkheid bestaande meubelen aan te passen naar uw wensen. Heeft u een ontwerp in gedachte maar kunt u het niet vinden? Kom naar Loods A27 en overleg samen met onze meubelmaker de mogelijkheden. Wij doen geen concessies aan kwaliteit!