Moodboard sunkissed
Moodboard

Sun kissed

Sun kissed – We genieten van simpele dingen en onze behoefte aan rust en stabiliteit is sterker dan ooit. Na een bevlogen jaar hebben we behoefte aan ontspanning. Dat is te zien in de trend SunKissed.

Natuurlijke invloeden en frisse kleuren zien we terug bij deze stijl. De warmte van de zon wordt naar binnen gehaald, met als basis beige. Daarnaast zijn zwart- en bruin tinten uitgangspunt van deze trend. Door te combineren met zongebruinde kleuren, zoals goud en zand-tinten, ontstaat er een warme sfeer in huis. Donkere kleuren hoeven een ruimte lang niet altijd klein te maken. Bij LoodsA27 laten we graag zien hoe er met donkere kleuren een levendig maar toch rustgevend interieur gecreëerd kan worden.

We werken hierbij graag met een mix van materialen zoals jute, grove stoffen en hout. Blijf wel binnen dezelfde kleurtonen maar wissel af en combineer met materialen. Anders is er kans dat het interieur juist saai wordt omdat er te weinig gebeurt. Door aardse materialen te gebruiken wordt er een rustgevende en natuurlijke omgeving gecreëerd. Voor deze trend adviseren wij een grote wandkast. Hierin kunnen accessoires mooi gegroepeerd worden, zonder dat het interieur rommelig wordt. Zo wordt het één grote eye catcher.

Werk wel van groot naar klein, eerst het kleurenpalet bepalen en dan de meubels uitzoeken. Zorg dat er een eenheid gecreëerd wordt in de kleuren, dus dat de kleuren uit het palet terugkomen in (een aantal) meubels. Zo ontstaat er eenheid. Dat is een belangrijk uitgangspunt in deze trend.

Nog meer inspiratie?

Wij hebben nog meer!

Moodboard Scandinavisch wonen

Scandinavisch

Moodboard
Moodboard sunkissed

Sun kissed

Moodboard