Tafels

Van bijzettafeltje tot eettafel

Tafel kopen bij Loods A27

Tafels voor elke woonstijl

Een robuuste boomstamtafel, een Scandinavische ovale tafel of durft u voor een organische tafel te kiezen? Voor elke woonstijl bent u bij ons aan het juiste adres en voor ieder interieur hebben wij de perfecte tafel. Onze tafels zijn altijd van hoge kwaliteit en van de beste materialen gemaakt. Ook heeft u de keuze om uw eettafel zelf samen te stellen met met onze eigen meubelmaker Gert-Jan, hij maakt met veel passie de mooiste houten tafels op maat!

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor tafels

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze tafels

Ruime collectie salontafels en bijzettafels. Van bijvoorbeeld hergebruikte materialen uit Indonesië, bamboe, metaal of marmer. Of zoek het hogerop en ga voor een bartafel! Bij Loods A27 is alles verkrijgbaar in verschillende maten en onderstellen.

Inspiratie voor tafels

Altijd handig! Toch?

Hoe lang moet een eettafel zijn?

Een ideale eettafel heeft een hoogte van 75-76 centimeter. De breedte is afhankelijk van het aantal personen aan tafel. Eet u bijvoorbeeld met z’n tweeën? Dan heeft u aan een minder brede tafel van 70 centimeter al voldoende. Wanneer u met acht personen bent, heeft u een eettafel van minstens 220 centimeter breed nodig. Wij adviseren u graag over welke tafel het beste bij uw woning past!

De tafels van Loods A27

Al onze tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit en van de beste materialen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw eettafel zelf samenstellen met onze eigen meubelmaker, hij maakt met veel passie de mooiste houten tafels op maat.

Tafels kopen bij Loods A27

Een mooie robuuste boomstamtafel of liever een romantische eettafel? Met onze merken UrbanSofa, Mobitec, Eleonora, Dutch Oak Steel, Tower Living, Starfurn, Skovby en natuurlijk ons eigen merk Loods A27, hebben wij voor elke woonstijl wel een passende tafel!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!