Vloerkleden

Een warme uitstraling

Vloerkleden kopen bij Loods A27

Recht, rond, ovaal of organisch

Wij hebben vloerkleden in heel veel verschillende vormen. Gaat u voor rechthoekig, of wilt u liever een rond, ovaal of organisch vloerkleed zodat uw bank een meer speels effect krijgt? Een vloerkleed zorgt voor een nieuw focuspunt in de ruimte, waardoor u de ruimte een gezellige uitstraling kan geven.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor vloerkleden

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze vloerkleden

Wij verkopen ook tapijten waar wij vloerkleden van maken. U kiest de afmeting, de kleur en kwaliteit, de rest regelen wij. Zet uw bank of stoelen op het kleed voor een rustige uitstraling. Uw vloerkleed meten? Leg dan kranten op de grond voor de juiste inschatting.

Inspiratie voor vloerkleden

Altijd handig! Toch?

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een vloerkleed?

Niet alleen de kleur, maar ook de structuur van het vloerkleed geeft een bepaalde sfeer. Laagpolige vloerkleden geven bijvoorbeeld een nette en strakke uitstraling, terwijl grof of hoogpolige vloerkleden een stoere of nonchalante sfeer kunnen geven. Onder de eettafel of aan de muur: een vloerkleed geef in één klap sfeer aan een ruimte.

Welke maat vloerkleed moet ik nemen?

Wanneer u een vloerkleed aanschaft, meet u eerst de bank en telt u daar ongeveer dertig centimeter bij op. Op deze manier ligt het vloerkleed voor zo’n vijftien centimeter onder en naast de bank. Tip: om de ideale afmeting van uw vloerkleed te bepalen, kunt u oude kranten op de vloer uitspreiden of schilder tape gebruiken.

Vloerkleden kopen bij Loods A27

Een vloerkleed verrijkt tegenwoordig iedere ruimte in huis. Of u het als stijlvolle accessoire toevoegt aan de woonkamer, een cultureel tintje geeft aan de eetkamer of kleur toevoegt aan de kinderkamer. U hoeft niet te kiezen voor enorme kleden, want er zijn genoeg kleinere exemplaren verkrijgbaar die u met elkaar kunt combineren. Wilt u weten welke vormen er zijn? Een vloerkleed in een stijl die uw interieur sfeer geeft? Met onze merken UrbanSofa, By-Boo en Eurogros zit er altijd wel een passend vloerkleed bij voor uw interieur.

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!