Tapijt

Tapijt vloeren bij Loods A27

Tapijt vloer kopen bij Loods A27

Tapijt vloeren in verschillende kwaliteiten

Breng sfeer in huis met tapijt! Naast dat tapijt sfeervol is, ishet ook comfortabel, stil, veerkrachtig, knus en warm. Tapijt is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en materialen en samen kijken we naar welke tapijt er past bij uw woonstijl.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor tapijt vloeren

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze tapijt vloeren

Wij kunnen van alle tapijten een heerlijk carpet maken in allerlei verschillende vormen en maten. Zo stelt u zelf uw eigen carpet samen!

Inspiratie voor tapijt vloeren

Altijd handig! Toch?

Heeft een tapijtvloer een ondervloer nodig?

Wanneer u een tapijtvloer kiest, adviseren wij altijd om eerst een goede ondervloer te leggen. Een ondervloer zorgt voor meer geluidsreductie, een betere vochtwering en een langere levensduur van de tapijtvloer. Op deze manier haalt u nog meer plezier uit uw tapijtvloer!

Wat zijn de voordelen van een tapijtvloer?

Een tapijtvloer is comfortabel, zacht, veilig en gaat heel lang mee. Daarnaast zorgt een tapijtvloer ook voor een betere isolatie van je vloer, het houdt warmte vast en het is verkrijgbaar in veel verschillende designs!

Tapijtvloer kopen bij Loods A27

Een tapijtvloer is de meest gelegde vloersoort van Nederland. Daarnaast zijn tapijtvloeren in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld in soorten coatings en materialen. Hierdoor zijn tapijtvloeren tegenwoordig heel erg sterk en makkelijk schoon te houden. Wij bieden tapijtvloeren van onze merken Ambiant, SmartStrand en Jabo Carpets, waardoor er altijd een tapijtvloer tussen zit wat bij u past!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!