Fauteuil

Uw favoriete zitplek

Fauteuil kopen bij Loods A27

Fauteuil om heerlijk te ontspannen

Ontspannen zitten. Daar draait het om bij het kopen van een fauteuil. Bij Loods A27 kunt u zelf uw fauteuil samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Wij hebben praktische draai fauteuils, teddy fauteuils, love seats en relax fauteuils met massage stand. Dat is pas ontspannen!

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor fauteuils

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze fauteuil

Voor iedere woonstijl een heerlijke fauteuil om ‘s avond na het werk heerlijk in te ploffen. Kiest u voor een fauteuil passend bij de bank, of kiest u een andere style fauteuil. Wij helpen u graag uw zithoek compleet te maken!

Inspiratie voor fauteuils

Altijd handig! Toch?

Wat is het verschil tussen een fauteuil en een stoel?

Het verschil tussen een fauteuil en een stoel is dat een fauteuil een comfortabele, hoge rugleuning en armleuningen heeft. Daarbij is een fauteuil een stukje luxer en is de bekleding geheel doorgevoerd over de stoel.

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

Fauteuils kopen bij Loods A27

Breid uw zithoek makkelijk en snel uit met een fauteuil. Sommige banken hebben een eigen fauteuil, maar misschien zoekt u liever het contrast op. Met een groot aanbod in fauteuils en de grote diversiteit aan stoffen heeft u volledige controle over uw interieur.

Of bent u op zoek naar een relaxfauteuils met verstelbare rug- en relax gedeelte. Afgewerkt in rijke leersoorten of verassende stof-leercombinaties. Trendy en actueel of juist klassiek en tijdloos, hout, rvs of chroom, contrast of ton-sur-ton. Met onze merken Het Anker, Haveco, Eleonora, Sevn, Sit Design, UrbanSofa, ReleazzW en W Furniture en Moods Collection zijn onze mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Kiest u maar!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!