Parket

Parketvloeren bij Loods A27

Parketvloer kopen bij Loods A27

Stel uw eigen parketvloer samen

Samen met Arend stelt u uw eigen parketvloer samen. U kiest de houtsoort, de sortering, afmeting en het patroon. Vervolgens kiest u de afwerking van de planken: geborsteld, verouderd of toch gerookt? Tot slot kiest u de kleur. En daarbij krijgt u natuurlijk eerst een sample van uw vloer mee naar huis!

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor parketvloeren

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze parketvloeren

Naast nieuwe parketvloeren renoveren wij ook bestaande parketvloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opschuren van de parketvloer. Deze werken wij af in de door u uitgekozen kleur. Voor het schuren van uw parketvloer komt Arend bij u thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Inspiratie voor parketvloeren

Altijd handig! Toch?

Wat is een parketvloer?

Parket is eigenlijk een verzamelnaam voor de verschillende soorten hout die in de vloer zitten. De planken van een parketvloer worden eerst gezaagd, dan geschuurd, gelakt, in de was gezet of geolied. Daarnaast is een parketvloer milieuvriendelijk, het heeft een lange levensduur, een goede isolatie en het is zwevend te leggen.

Voordelen van een parketvloer

Over het algemeen zijn parketvloeren te verdelen in 5 groepen: QFQ, Select, Rustiek A, B, en C. Het voordeel hiervan is dat u met advies van onze parketspecialist uw eigen vloer kunt samenstellen. Omdat wij in het bezit zijn van professionele oliestraat, kunnen wij uw vloer afwerken in diverse kleuren. Tijdens dit proces zal het hout een beschermlaag ontvangen door middel van een door u gekozen olie.

Parketvloer kopen bij Loods A27

Bent u op zoek naar een warm en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zelfs in combinatie met het comfort van vloerverwarming! Er is keuze uit diverse soorten van parket. Visgraat traditioneel of juist verouderd, modern en zelfs in prefab. Ook zijn verschillende houtsoorten mogelijk. Met de parketvloeren van onze merken Floorlife, Meister, B:hard en natuurlijk ons eigen merk Loods A27, kunnen wij u altijd voorzien van het beste advies!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!