Verlichting

Zet uw interieur in de spotlight

Verlichting kopen bij Loods A27

Essentieel in uw woning

Naast de functionele kant is licht ook heel bepalend voor de sfeer. Dit komt omdat licht een grote invloed heeft op kleuren en de ruimtewerking in uw interieur. De juiste verlichting maakt daarom echt het verschil. Wij bieden een ruim assortiment aan hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Wat u ook zoekt, er is altijd wel een lamp die bij uw woonstijl past!

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor verlichting

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze verlichting

Hanglampen die u zelf kunt samenstellen. In allerlei afmetingen, kleuren glas en vormen. Aan de hand van de afmeting van uw tafel kiest u het aantal lampen. Wilt u hier graag hulp bij? Wij adviseren u graag bij het uitkiezen van uw hanglamp. Zo wordt uw eethoek een sfeervolle plek om aan te borrelen of een fijne werkplek met voldoende licht.

Inspiratie voor verlichting

Altijd handig! Toch?

Hoe kies ik de juiste verlichting?

Voordat u de verlichting kiest, moet u goed weten wat het doel is van de verlichting en welk effect u wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan: koken, lezen of slapen. Voor deze functies kiest u natuurlijk andere soort verlichting. Algemene verlichting is nodig om de kamer gelijkmatig te verlichten, dit doet u door te werken met indirecte verlichting die u kan dimmen. Gebruik bijvoorbeeld een staande lamp, wandverlichting of een plafondlamp.

Hoeveel lampen heb ik nodig voor de woonkamer?

Aangezien een woonkamer verschillende functies kan hebben, is een instelbare kleurtemperatuur en verschillende lichtbronnen erg handig. Wij adviseren altijd om 5 tot 10 lichtbronnen te gebruiken voor de woonkamer, passend bij de grootte van de ruimte.

Verlichting kopen bij Loods A27

Verlichting in uw huis is van groot belang: het brengt sfeer én gezelligheid! Of het nu gaat om een hanglamp, tafellamp, vloerlamp of een ander soort lamp. Met onze merken By-Boo, Light & Living en Masterlight vindt u zeker weten een perfecte lamp voor uw interieur!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!