Banken

Het middelpunt van uw kamer

Banken kopen bij Loods A27

Welke bank past bij u?

Bent u op zoek naar een hoekbank, sofa of relaxbank? Al onze banken zijn zelf samen te stellen. Samen met onze styliste kiest u de meeste ideale opstelling, stof en kleur die bij uw woonstijl past.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor banken

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze banken

Service van iProteqt biedt een hoogwaardige vezelbeschermer waarmee u uw bank kunt impregneren. Hierdoor verwijdert u met gemak vlekken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen? Eén van onze professionele servicemonteurs wordt dan bij u thuis langs gestuurd om de vlek te verwijderen. Ook verkrijgbaar voor nieuwe eetkamerstoelen en fauteuils.

Inspiratie voor banken

Altijd handig! Toch?

Voor welke bank moet ik kiezen?

Een bank koopt u natuurlijk voor een langere periode, het is niet zomaar een aankoop en met zoveel keuze kan het soms best spannend zijn. Wij helpen u graag met dit keuzeproces en doen ons best om u zo goed mogelijk te informeren over welke bank het beste bij u past!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

Banken kopen bij Loods A27

De mooiste collectie banken van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs vindt u bij ons in de showroom. Wij bieden u een schitterend en ruim assortiment banken in allerlei afmetingen en materialen. Van een sofa, tot hoekbank en loungebank, wij hebben het allemaal. U koopt natuurlijk niet ieder dag een nieuwe sofa. Het is daarom van belang alle mogelijkheden te bekijken voordat je overgaat tot aankoop.

Met een divers aanbod van onze merken banken UrbanSofa, Sevn, Het Anker, Sit Design en Haveco voldoen wij moeiteloos aan uw woonwens. Doordat onze banken modulair zijn, heeft u de mogelijkheid de banken volledig zelf samen te stellen en zo uw eigen droombank te creëren.

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!