Kasten

Kasten in alle soorten en maten

Kast kopen bij Loods A27

Kasten in verschillende stijlen of op maat gemaakt

Wij hebben een groot aanbod kasten. Denk aan: grote kasten, boekenkasten, buffetkasten, vitrine kasten, dressoirs, wijnkasten en tv-meubels.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor kasten

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze kasten

We kunnen simpelweg niet zonder een kast in ons interieur. Vaak denken we hierbij aan het opbergen van spullen. Functioneel, maar tegelijk ook uw mooiste accessoire!

Inspiratie voor kasten

Altijd handig! Toch?

Hoeveel kastruimte heb ik nodig?

Per persoon rekenen wij altijd op 1,5 meter hangruimte en 3 centimeter per kapstok. Juist om winterkleding en zomerkleding van elkaar te scheiden, kan het handig zijn om meerdere kasten met een hangruimte te hebben!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

Kasten kopen bij Loods A27

Kasten zijn er in alle soorten en maten en in een interieur kan je gewoonweg niet zonder. Soms is een kast gewoon functioneel voor het opbergen van uw spullen. Maar een vitrinekast kan de eyecatcher zijn in uw huis en geeft uw accessoires de aandacht die ze verdienen. Wij hebben een ruim assortiment in kasten, buffetkasten, boekenkasten, wandkasten plantkasten en wijnkasten van metaal of hout of een mix. Laat u inspireren door onze merken Eleonora, Tower Living, Starfurn, Skovby en By-Boo in onze showroom!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% kortingĀ op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!