Laminaat

Laminaatvloeren bij Loods A27

Laminaatvloer kopen bij Loods A27

Laminaatvloeren in verschillende stijlen

Laminaatvloeren zijn al meer dan 20 jaar voor veel mensen een begrip. Dankzij de nieuwste technieken is een laminaatvloer niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Zelfs het reliëf van echt hout, de noesten, barsten en scheurtjes worden perfect nagebootst. Wij hebben laminaat voor elke ruimte!

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor laminaatvloeren

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze laminaatvloeren

NIEUW! Laminaat met het uitzicht van natuursteen of beton. Het enige verschil met een echte stenen vloer? Laminaat voelt veel warmer aan, is makkelijker in onderhoud en eenvoudig zelf te plaatsen. Wilt u liever ontzorgt worden? Wij leggen ook laminaatvloeren!

Inspiratie voor laminaatvloeren

Altijd handig! Toch?

Hoe onderhoud je een laminaatvloer?

Voor een laminaatvloer wordt aangeraden om dagelijks te stofzuigen, maar voor regelmatig onderhoud kunt u het beste de laminaatvloer eens per twee weken dweilen. Dit doet u door de laminaatvloer licht vochtig te dweilen met een speciale laminaatreiniger. Let hierbij op dat u de laminaatvloer niet té vochtig maakt tijdens het dweilen.

Voordelen van een laminaatvloer

Je ziet en voelt een houten vloer, maar je profiteert van de voordelen van laminaat. Een laminaatvloer is eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen. Onze laminaatcollectie is samengesteld uit een diversiteit aan decor, afwerkingen en prijzen. Wilt u een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Of zoekt u juist een tegeldecor? Wij hebben wat u zoekt!

Laminaatvloer kopen bij Loods A27

Laminaat is een vloerbedekking die zeer veelzijdig in toepassing is. Daarnaast zorgt een natuurgetrouwe oppervlaktestructuur ervoor dat laminaat vrijwel niet meer van echt hout te onderscheiden is. De Quick Step, Hoomline Vloeren, Maisons du Monde, Douwes Dekker en Beautifloor zijn allen voorzien van trendy decors en uitgerust met sterke klikverbindingen waarmee de planken snel en eenvoudig gelegd kunnen worden.

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting! Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!