Traprenovatie

Bepalend onderdeel van uw woning
Wij bieden een ruim aanbod in traprenovaties aan. En het mooiste is: u kiest zelf de materialen, kleuren en de afwerking die aansluiten bij uw woonstijl.

De mogelijkheden zijn oneindig

De trap is een uniek onderdeel van je woning, juist daarom bieden wij een ruim aanbod in traprenovatie aan. Hoewel we vaak geneigd zijn om de trap vooral als iets praktisch te zien, is het een bepalend onderdeel van de ruimte. Bent u op zoek naar een industrieel strakke look of juist een luxe uitstraling? De mogelijkheden zijn oneindig. Zo kiest u zelf de materialen, kleuren en afwerking die aansluiten bij uw woonstijl.

Na jaren veelvuldig gebruik vertoont een trap vaak slijtage plekken of past deze niet meer bij uw woonstijl. Of heeft u een nieuwbouw huis met een witte trap en wilt u deze bekleden? Traprenovatie doet dan wonderen. Laat uw trap renoveren tot een duurzame, onderhoudsvrije trap die u nooit meer hoeft te schuren en verven.

Een oneindige kleurkeuze

Eiken overzet treden

Wilt u uw trap bekleden met eiken overzet treden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad trappanelen, met of zonder antislip rand. Deze panelen finishen wij in de door uw uitgekozen kleur olie of lak. Van een matte, onbehandelde look tot een diepzwarte trap! De kleurkeuze is oneindig doordat wij deze panelen zelf met de hand afwerken.

In hetzelfde PVC als uw vloer

PVC

Wilt u uw trap in hetzelfde PVC als uw vloeren? Dat kan! Door het gebruik van profielen kunnen wij uw trap bekleden met PVC sheets die hetzelfde zijn als uw PVC vloer. Het overzetten van treden in PVC zonder profiel behoort ook tot de mogelijkheden. Deze worden gemaakt van click PVC. Dit heeft een hoge afschuifweerstand en voelt warm aan.

Zacht en comfortabel

Tapijt/Sisal

Een gestoffeerde trap is niet alleen mooi, maar voelt ook zacht en comfortabel aan uw voeten. Een trap met tapijt in combinatie met ondertapijt maakt nagenoeg geen geluid tijdens het belopen. Er zijn heel veel verschillende soorten tapijt, maar niet elk tapijt is geschikt voor op de trap. Laat u adviseren over de verschillende soorten tapijt, met elk hun eigen voordeel. Het stofferen van uw trap kan op twee manieren:
  • Traploper – Bij een traploper wordt de trap alleen in het midden gestoffeerd. Op deze manier blijft een gedeelte van de trap zichtbaar.
  • Volledige stoffering – Elke trede wordt helemaal voorzien van tapijt. Dit is de ideale oplossing voor oude en beschadigde trappen.

Onze trappen

Bekijk het overzicht

Trap sisal
Trappen
Trap eiken overzet treden dichte trap
Trappen
PVC overzettrede
Trappen
PVC beton look
Trappen
Eiken overzet trede open trap
Trappen
Beton look light grey
Trappen
Trap 2
Trappen
Trap 1
Trappen

Kom langs in de showroom en laat u adviseren over de vele mogelijkheden. Wij geven ook advies bij u thuis!

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!