Buitenmeubelen

Net zo comfortabel als binnen

Buitenmeubelen kopen bij Loods A27

Net zo comfortabel en mooi als binnen

Buiten net zo comfortabel en mooi zitten als binnen, dat kan tegenwoordig. Een outdoorbank van Urban Sofa is een bank gestoffeerd in een outdoor stof die het hele jaar buiten kan blijven staan. Geen gesjouw meer met kussens en in de winter kunt u de buitenbank gewoon laten staan. Ook bij een regenbui kunt u de bank gewoon laten staan want na half uur is de bank weer droog. Ideaal, toch?

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor buitenmeubelen

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze buitenmeubelen

De buitenbanken van Urban Sofa kunt u zelf samenstellen. Van hoekbank tot sofa met bijpassende hocker. De stofcollectie bestaat uit negen hoogwaardige buitenstoffen van het topmerk Sunbrella.

Inspiratie voor buitenmeubelen

Altijd handig! Toch?

Hoe houd ik mijn buitenmeubelen goed?

Wij adviseren altijd om tuinmeubelen aan het begin van het seizoen te behandelen met beits, lak of olie. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw tuinmeubelen lang buiten kunnen blijven staan. Wanneer het seizoen is afgelopen, maakt u uw tuinmeubelen schoon en kan u het afdekken of opbergen.

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

Buitenmeubelen kopen bij Loods A27

Onze tuin of veranda wordt steeds vaker gezien als een verlengstuk van de huiskamer. Buiten net zo comfortabel en mooi zitten als binnen, dat kan tegenwoordig. Een outdoorbank van UrbanSofa is een bank gestoffeerd in een outdoor stof die het hele jaar buiten kan blijven staan. Geen gesjouw meer met kussens en in de winter kunt u de buitenbank gewoon laten staan. Ook bij een regenbui kunt u de bank gewoon laten staan want na half uur is de bank weer droog. Ideaal toch?

Uiteraard moet een buitenbank wel matchen met de rest van de tuin, vandaar dat u kunt kiezen uit vijf verschillende kleuren outdoor stoffen. De kussens zijn gemaakt van allweather comfortschuim en hebben een vochtregulerende en ademende bekleding die snel opdroogt. Hierdoor hoeft u niet elke keer met kussens te slepen en ploft u eerder buiten op de bank.

Om het helemaal af te maken kunt u ook nog kiezen voor een bijpassende hocker, decoratiekussens of een plaid. Een hocker is heerlijk om uw voeten op te leggen of te gebruiken als bijzettafel. Ze zijn leverbaar in drie verschillende maten dus daar is altijd wel een plekje voor te vinden.

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% kortingĀ op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!