PVC

PVC vloeren bij Loods A27

PVC vloer kopen bij Loods A27

PVC vloeren in Dryback of Rigid Click

Dryback PVC is een verlijmde vloer. Deze verlijmde vloer is geluiddempend, onderhoudsvriendelijk en heeft een lage warmteweerstand. Voor het plaatsen van een dryback vloer dient de vloer geëgaliseerd te worden. Rigid Click is een slimme montageoplossing en maakt het gebruik van lijm overbodig. Rigid Click vloeren worden altijd zwevend gelegd.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor PVC vloeren

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze PVC vloeren

NIEUW! Tapijtlook PVC vloeren. Wie houdt er nu niet van de look-and-feel van tapijt? Deze vloer voelt zacht aan en bovendien is het ook gemakkelijk te reinigen. Nieuwsgierig geworden? Wij laten u het graag zien én voelen!

Inspiratie voor PVC vloeren

Altijd handig! Toch?

Is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming?

Om van de voordelen van vloerverwarming te kunnen genieten, heeft u een vloer nodig met een lage warmteweerstand die de warmte doorlaat. Hoe hoger de warmteweerstand, hoe langer het duurt om je vloer op te warmen en hoe minder efficiënt je vloerverwarming zal zijn.

Daarnaast is het belangrijk om een isolerende laag onder je vloerverwarming te plaatsen. Zo wordt de warmte van de isolatielaag gereflecteerd en door de vloer geleid. Omdat PVC vloeren optimaal warmte geleiden, kunnen ze de warmte goed doorlaten. Daarom zijn PVC vloeren uitermate geschikt voor vloerverwarming.

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer, de trend van nu en van de komende jaren! Populair door de prachtige decors, de vele toepassingsmogelijkheden en de ijzersterke reputatie. Een PVC vloer is duurzaam, makkelijk in onderhoud en watervast.

PVC vloer kopen bij Loods A27

PVC vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Met onze merken Floorlife, Quick Step, Therdex, Douwes Dekker, mFLOR, Beautifloor en Aspecta zal uw PVC vloer er altijd perfect uitzien!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting! Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!