Woonaccessoires

De finishing touch

Woonaccessoires kopen bij Loods A27

Woonaccessoires in verschillende stijlen

Of het nu gaat om stoere industriële ornamenten, gouden windlichten of Scandinavische kandelaren; bij Loods A27 vindt u altijd een ruim assortiment aan unieke woonaccessoires! Met woonaccessoires geeft u uw woning namelijk meer warmte en sfeer. Met vazen laat u uw droogbloemen of boeketten nog meer stralen en door verschillende materialen te mixen krijgt u meer contrast en spanning in uw interieur.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor woonaccessoires

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze woonaccessoires

Lukt het u thuis niet om het hele plaatje compleet te maken, vraag een van onze interieurstylisten! Zij helpen u graag met het uitzoeken van te gekke accessoires die uw huis afmaken.

Inspiratie voor woonaccessoires

Altijd handig! Toch?

Voor welk woonaccessoire moet ik kiezen?

Met woonaccessoires geeft u de finishing touch aan uw interieur! Ga voor woonaccessoires die bij u passen en varieer in hoogte, vorm en oneven aantallen voor dynamiek. Ook kunt u natuurlijk gaan voor een mooie eyecatcher die alle aandacht naar zich toe trekt. Omdat woonaccessoires makkelijk vervangbaar en verplaatsbaar zijn, kunt u makkelijk verschillende stijlen creëren. Voor welk item u ook kiest, met woonaccessoires geeft u uw woning de sfeer die u wilt creëren!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

Woonaccessoires kopen bij Loods A27

Of het nu gaat om die unieke Bohemian wallhanger, de zwarte industriële tafellamp, een stapel kleurrijke kussens, wandrekjes, klokken, planken, Scandinavische wallhangers en ga maar door. Met onze merken Light & Living, By-Boo, Present Time en Urban Cotton vindt u altijd een ruim assortiment aan unieke woonaccessoires!