Verduurzamen

Lekker warm in de winter en heerlijk koel in de zomer
Wij bieden samen met onze partners het totaalpakket ‘duurzaam verwarmen en koelen’ aan. Het enige dat u hoeft te doen is een nieuwe vloer uitzoeken!

Uw huis verwarmen door een warmtepomp

Voor het verduurzamen van uw woning zijn drie factoren van belang: de isolatie/ventilatie van uw woning, verwarmingselementen in uw woning en de temperatuur van uw CV water. In onze showroom hebben wij een werkende warmtepomp om u de voordelen in combinatie met de verschillende vloeren te laten zien.

Uw huis laten verwarmen door een waterpomp kan op twee manieren:

1. All-electric warmtepomp

De all-electric warmtepomp is een zelfstandige warmtepomp die uw huis het gehele jaar door verwarmt. U heeft hiervoor geen gas meer nodig. In de zomer gebruikt u de warmtepomp om uw huis te koelen. Er zijn verschillende soorten all-electric warmtepompen: water/water, lucht/water en lucht/lucht.

2. Hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp is een ware toevoeging op uw CV-installatie. U kunt hiermee bij het gehele jaar door uw woning verwarmen. Op koude dagen springt de CV-ketel bij. Dit gebeurt wanneer de temperatuur rond de 7 graden ligt. Vanaf 4 graden neemt de CV het helemaal over. Door het gebruik van een hybride warmtepomp wordt uw gasverbruik 40 tot 60% gereduceerd.

Onze werkwijze

1.
Maak een afspraak

In het contactformulier geeft u aan wat u zoekt en wat uw persoonlijke voorkeuren zijn.

2.
Wij nemen contact op
Onder het genot van een kopje koffie bespreken we op locatie uw wensen.
3.
Partner op bezoek
Onze partner op het gebied van klimaatbeheersing komt vrijblijvend bij u thuis voor advies op maat.
4.
Kiezen van vloer

De mogelijkheden zijn besproken. U hoeft alleen nog de nieuwe vloer te kiezen, en wij regelen de rest.

Wij bieden samen met onze partners het totaalpakket duurzaam verwarmen en koelen. Het enige wat u hoeft te doen is een nieuwe vloer uit zoeken!