Waarom Loods a27?

Wij halen onze energie uit tevreden klanten die zich door ons laten adviseren en van hun huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!
  • PuntPersoonlijke aandacht & service
  • PuntProfessioneel maatwerk
  • PuntBeste prijs-kwaliteit
  • PuntInterieur op maat
Zien, ruiken, voelen, ervaren...
De beste inspiratie vindt u in onze showroom

Familiebedrijf

Wij zijn loods A27, de familie Beekhuis bestaande uit Arend en Margriet en zoon Gert-Jan. Een echt familiebedrijf met aandacht voor persoonlijk contact en ambacht. Bij ons kunt u terecht voor uw gehele inrichting. Onze passie is het creëren van unieke parketvloeren in de mooiste patronen, kleuren en bewerkingen. Arend helpt u graag bij het uitkiezen van uw nieuwe vloer. U krijgt bij ons altijd een vrijblijvende offerte na een gratis meting bij u thuis. Uw vloer moet passen bij uw manier van leven en uw woonstijl. Daarom geven wij advies bij u thuis, afgestemd op uw wensen. Met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Nieuwe parketvloeren worden in onze eigen werkplaats afgewerkt en gelegd door onze parketteurs. Binnen de Loods heeft u ook een ruime keuze uit laminaat en PVC. Van toonaangevende merken zoals FLOOR LIFE, QUICKSTEP, MEISTER, HOOMLINE enzovoorts.

Margriet, geboren met een passie voor een sfeervol interieur, kiest zelf de meubels uit voor de showroom of uw woning. Geïnspireerd door de laatste woontrends en wensen van de klant. Binnen onze sfeervolle showroom vindt u een ruim aanbod aan meubelen die wij zelf uitzoeken. Wij zijn geen reguliere woonwinkel met hele woonprogramma’s, wij bepalen onze eigen stijlkamers en mixen met stijlen van stoer, industrieel tot romantisch & landelijk. Wij leveren bekende merken zoals ELEONORA, URBANSOFA en TOWER LIVING. Daarbij hebben we een ruim assortiment aan unieke accessoires.

Onze meubelmaker Gert-Jan is een vakman en levert maatwerk. Hij maakt massief eiken meubelen op maat en is in staat bestaande meubelen aan te passen naar uw wensen. Vanuit onze showroom loopt u zo zijn werkplaats in. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, zijn motto luidt daarom ook: doe wat je zegt en zeg wat je doet.

Ons team

Arend Beekhuis

Verkoopadviseur parketvloeren & meubelen

Margriet Beekhuis

Verkoopmedewerker & interieurstylist

Gert-Jan Beekhuis

Meubelmaker & parketteur & verkoopadviseur parketvloeren

Clara van Zwam

Boekhouding & Personeelszaken

Rolf Hop

Verkoopmedewerker parketvloeren

Rolina Muijs

Verkoopmedewerker & interieurstylist

Hulp nodig bij het samenstellen van uw ideale vloer?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze specialist

Maak een vrijblijvende afspraak
Stel je vraag via Whatsapp