Akoestisch paneel

Mooi en functioneel

Akoestische panelen kopen bij Loods A27

Akoestische panelen in verschillende stijlen

Wij hebben zowel eiken en metalen wandpanelen in verschillende kleuren en sorteringen. Maak een statement door voor goud te kiezen of ga voor een natuurlijke uitstraling in uw woning en kies voor eiken.

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor akoestisch paneel

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze akoestische panelen

Geluidsabsorberende wandpanelen. In onze showroom hebben wij deze panelen hangen. Benieuwd? Kom dan vooral even kijken!

Inspiratie voor akoestische panelen

Altijd handig! Toch?

Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Akoestische panelen absorberen het geluid van een ruimte doordat de trilling wordt opgenomen in het paneel. Om de juiste hoeveelheid akoestische panelen te gebruiken, hanteren wij altijd ¼ van het vloeroppervlak aan geluidsabsorberende materialen. Zo ervaart u een goed hoorbaar verschil aan goede akoestische verbetering.

Voordelen akoestische panelen

Akoestische panelen verbeteren de akoestiek in de kamer en geven een fijne geluidsbeleving in uw huis. Gladde oppervlakken kunnen geluiden laten weerkaatsen, wat zorgt voor echo’s en galmen. Bij akoestische panelen worden de trillingen van het geluid opgenomen, wat zorgt voor een aangename akoestiek in uw huis.

Akoestische panelen kopen bij Loods A27

Akoestische panelen verminderen echo’s en galmen waardoor de akoestiek in een ruimte wordt verbeterd. Na het plafond wordt de wand het vaakst gebruikt voor akoestische oplossingen. Omdat akoestische panelen aan de wand altijd in het zicht zijn, is het design ook zeer belangrijk. De akoestische panelen van JOKA zorgen voor een betere akoestiek en daarnaast ook voor een moderne uitstraling in uw huis!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!