Stoelen

Om lekker lang te tafelen

Stoelen kopen bij Loods A27

Stoelen om lekker lang te tafelen

Wat u zoekt in uw eetkamerstoelen is natuurlijk duidelijk. Een mooie stoel die ook lekker zit, voor de borrel of het thuiswerken. Bij ons vindt u altijd de nieuwste collectie geïnspireerd op de laatste woontrends!

Exclusieve merken

Onze exclusieve merken voor stoelen

Voor meer informatie over het merk en de bijbehorende producten klikt u op een van de logo’s.

Wij hebben het allemaal!

Ontdek onze stoelen

Naast eetkamerstoelen hebben wij ook een ruim assortiment aan barkrukken, barstoelen en eetkamerbanken. Van stoer tot modern en van industrieel tot Scandinavisch. Verkrijgbaar met of zonder armleuningen, van metaal, hout, rotan of gecombineerd.

Inspiratie voor stoelen

Altijd handig! Toch?

Hoeveel ruimte moet ik per stoel rekenen?

Om echt comfortabel aan tafel te zitten, hanteren wij altijd 70 cm per zitplaats. Wilt u toch meer stoelen rond uw tafel plaatsen? Kies dan voor een smallere stoel zonder armleuning. Tip: meet altijd vanaf de binnenkant van de tafelpoot en niet de lengte van de tafel!

Aandacht voor uw interieur

Wij zorgen samen dat we van uw huis een thuis maken. Of het nu om een eenvoudige vloer gaat, een uniek meubel, een woonaccessoire of om een complete inrichting: wij helpen u graag bij het realiseren van uw droominrichting!

Wij zijn Loods A27, een echt familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Wij leveren professioneel maatwerk en staan voor persoonlijke aandacht en service. Voor de complete inrichting van uw woning, bent u bij Loods A27 aan het juiste adres!

Stoelen kopen bij Loods A27

Maak uw eethoek in stijl af met een mooie eetkamerstoel of barstoel. Vintage, modern, snel & trendy, basic of industrieel? In een basiskleur of liever die actuele vrolijke tint? Van bamboe en jaren’70 velours tot (kunst)leer en strak black wood. Ook in stoelpootjes is er genoeg variatie!

Mix & match alle verschillende stoelen lekker speels bij elkaar aan die grote eettafel. Of gaat u juist voor de bar stoel of barkruk, met of zonder leuning. Kom langs in de showroom en ontdek onze merken Maxfurn, Eleonora, By-Boo, Het Anker, H.E. Design, Tower Living, W&W Furniture, UrbanSofa en Mobitec en vind de stoel naar uw wens!