Moodboard Scandinavisch wonen
Moodboard

Scandinavisch

Scandinavisch – Tot op de dag van vandaag nog steeds erg geliefd. Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich vooral door minimalisme en functionaliteit. De producten zijn vaak net even anders maar wel goed betaalbaar. Scandinavisch design is een ware toevoeging in ons interieur.

De tekst less is more is zeer van toepassing op deze interieurtrend. Alle poespas wordt achterwege gelaten en met een aantal slim gekozen producten wordt een zo mooi mogelijk ontwerp neergezet. Ondanks dat deze ontwerpen vaak vrij strak zijn, wordt het comfort niet uit het oog verloren. Ook functionaliteit is een belangrijk onderdeel. De producten hebben een duidelijke functie, die te verwachten is in uw woonruimte.

Bij LoodsA27 hebben we een aantal kenmerken op een rijtje gezet:

Een inrichting van Scandinavische meubels straalt vaak rust uit, waarbij sobere maar toch stijlvolle kleuren de boventoon voeren. Een kleur die we veel zien is wit, welke vaak gecombineerd wordt met diverse tinten grijs. Om een contrast te creëren, wordt er met regelmaat gekozen voor een extra kleur die niet te fel is. Tegenwoordig kan er ook gekozen worden voor een meer sprekende kleur.

Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hierbij is onbewerkt hout het meest gebruikte product. Door de lichte kleur en het onbewerkte karakter van het hout te behouden wordt het authentieke nog meer naar boven gehaald. De meubelen in een Scandinavisch interieur zijn vrijwel altijd in een lichte tint, net als de keuze van de materiaalsoort. Tierelantijntjes worden vaak achterwege gelaten; de accessoires die er wel zijn komen zo beter tot hun recht en eisen sneller de aandacht op.

Nog meer inspiratie?

Wij hebben nog meer!

Moodboard Scandinavisch wonen

Scandinavisch

Moodboard
Moodboard sunkissed

Sun kissed

Moodboard

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!