Moodboard goldrush
Moodboard

Gold rush

Ronde vormen, zachte materialen – We zien het al een tijdje en dit jaar is het helemaal niet meer weg te denken; ronde vormen en zachte materialen in het interieur. Ronde elementen doorbreken de rechte vormen en lijnen. Door te combineren met ronde elementen en rechte lijnen, wordt er een speels effect gecreëerd. Het geeft een vriendelijke uitstraling.

Ronde vormen zijn op diverse manieren toepasbaar, van ronde spiegel tot ronde salontafels. Vaak worden de ronde vormen gecombineerd met rechte lijnen, bijvoorbeeld een rond karpet onder een rechte bank. Zo ontstaat er een mooi contrast in de ruimte. Maar ook is het mogelijk om een combinatie te maken in één meubel, zoals de bank.

Bij LoodsA27 hebben we verschillende manieren waarop we graag met ronde vormen en zachte materialen werken. Met spiegels, dit is de meest voor de hand liggende manier wat betreft de vorm. Er kan gekozen worden voor één ronde spiegel boven een strak dressoir, zodat de kamer er meteen speelser uitziet. Maar er kan ook gekozen worden voor meerdere ronde spiegels, eventueel in verschillende afmetingen. Zo wordt de saaie muur meteen opgefleurd!

Natuurlijk werken wij ook graag met ronde eetkamertafels, welke wij ook op maat kunnen maken. Zo is elk meubelstuk uniek. Een ronde eetkamertafel neemt minder ruimte in beslag en er kunnen meer zitplaatsen gecreëerd worden, omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met hoeken, kopse kanten en de poot. Daarnaast is het ook een stuk gezelliger tafelen, doordat je elkaar aan kunt kijken en makkelijker met elkaar kunt praten. Combineer dit met een ronde eetkamerstoel in een zachte stof zoals een Teddy of een velvet… dat wordt lang tafelen!

Wij adviseren wel om bij het combineren van ronde vormen op te letten dat het niet teveel wordt. Als er een overvloed aan elementen is, zorgt dit voor een druk geheel. Kies daarom voor grote meubels waarin een ronde vorm verwerkt is, of voor accessoires in de ronde vorm.

Nog meer inspiratie?

Wij hebben nog meer!

Moodboard Scandinavisch wonen

Scandinavisch

Moodboard
Moodboard sunkissed

Sun kissed

Moodboard

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!