Moodboard nude
Moodboard

Nude

De Nude trend – Neutrale tinten zijn van alle tijden. Ze passen overal bij en worden dan ook regelmatig in diverse woonstijlen toegepast. Nude is een elegante kleur die een warme en zachte touch geeft aan het interieur. Vaak wordt in de basis gebruik gemaakt van neutrale tinten.

De definitie van neutrale kleuren, zijn kleuren zonder kleurschakering zoals zwart, wit en grijsachtige tinten. Ook kan een neutraal kleurenschema bestaan uit lichte kleuren, zoals witte en crème tinten. Tegenwoordig worden ook vaker de wat donkere tinten zoals chocolade of houtskool gebruikt.

Vanwege de beige ondertonen gaan nude tinten perfect samen met neutrale kleuren. Denk hierbij aan een klei- of zandtint, wit en off-white. Houten meubels zijn hier erg mooi bij.

Neutrale tinten zorgen voor rust in huis maar zijn ook tijdloos. Dit betekent dat neutrale kleuren niet snel gaan vervelen. Ook zorgen ze voor een goede basis in huis, zodat het verdere interieur hier eenvoudig op aan te passen is. Bij een neutrale nude basis, vallen meubels, lampen en accessoires meer op doordat ze meer op de voorgrond komen. Hierbij vallen ook de structuren en texturen meer op.

Bij LoodsA27 adviseren we om een kleurenpallet aan te houden, wanneer er neutrale tinten gebruikt worden in een interieur. Selecteer voor dit kleurenpallet maximaal vijf kleuren die bij elkaar passen. Deze vijf kleuren worden opgesplitst in twee basiskleuren en twee à drie accentkleuren. Wanneer deze kleuren in meubels, wanden en accessoires aangehouden worden blijft het geheel in balans.

Ook adviseren we om materialen en texturen met elkaar te mixen en matchen. Natuurlijke elementen zoals hout of wol afwisselen met materialen zoals velvet. Dit zorgt voor een warme uitstraling.

Nog meer inspiratie?

Wij hebben nog meer!

Moodboard Scandinavisch wonen

Scandinavisch

Moodboard
Moodboard sunkissed

Sun kissed

Moodboard

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!