Moodboard warmearth
Moodboard

Warm & Earth

WARM, EARTH EN NATURAL – Bij LoodsA27 merken we wel dat mensen het lastig vinden om kleur te kiezen en kleurcombinaties te maken. Wij hebben de perfecte combinatie gevonden in warme, earthy en neutrale tinten.

Warme kleuren zoals terracotta hebben verschillende kleurnuances. Het loopt van roestig rood tot blusher roze en van baksteenbruin tot oranjegrijs. Het is een ontzettend warme kleur.

In combinatie met warmroze accenten en bruintinten zorgt terracotta voor een vernieuwend interieur. Samen met natuurlijke materialen, zoals linnen, leer, jute en hout. De kleur geeft diepte. Het kan bijvoorbeeld toegepast worden in de woonkamer en slaapkamer, maar ook in de keuken of hal. Hier komt Earth om de hoek kijken. Earth staat niet alleen voor groene kleur tinten maar ook voor natuurlijke materialen.

Neutrale tinten zijn veelzijdig en makkelijk in gebruik. Het leuke van warme, neutrale tinten is dat ze een goede basis vormen. Hier is weer gemakkelijk kleur aan toe te voegen. Met een neutrale basis kun je ervoor kiezen om goed uit te pakken of juist een ingetogen geheel te houden.

De definitie van neutrale kleuren, zijn kleuren zonder kleurschakering zoals zwart, wit en grijsachtige tinten. Ook kan een neutraal kleurenschema bestaan uit lichte kleuren, zoals witte en crème tinten. Tegenwoordig worden ook vaker de wat donkere tinten zoals chocolade of houtskool gebruikt.

Vanwege de beige ondertonen gaan nude tinten perfect samen met neutrale kleuren. Denk hierbij aan een klei- of zandtint, wit en off-white. Houten meubels zijn hier erg mooi bij.

Nog meer inspiratie?

Wij hebben nog meer!

Moodboard Scandinavisch wonen

Scandinavisch

Moodboard
Moodboard sunkissed

Sun kissed

Moodboard

10% korting op traprenovatie

Profiteer de hele maand mei en juni van 10% korting op traprenovaties met hout en PVC. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom!